Alla inlägg den 26 augusti 2012

Av alice - 26 augusti 2012 20:50

Hej! Tänkte blogga om klassresan, jag försökte i går men då gick det inte, så jag gör ett nytt försök.


Fredag: Först åkte vi till Saltholmen, där samlades vi och åkte färjan tillsammans. Sedan fick vi åka i turer i en motorbåt ut till ön. När alla hade ätit upp sin matsäck så började vi med aktiviterna. Det var en grupp som segla och en som gjorde aktiviteter på ön och sedan efter lunch bytes man av, jag börja och segla och sedan gjorde jg och min grupp aktiviterna, alla var typ sammarbetsövningar. Sedan fick vi fritid och då fick man göra vad man ville. Sedan var det mellanmål tror jag och sedan var det middag och till middag blev det tacos och sedan efter maten så var det prisutdelning och sedan skulle man sätta sig i den grupp man gjorde aktiviterna med, för vi skulle pussla ihop ett pussel med två sidor, på första sidan var det ett gradtal och på andra var det hur många steg det var för att hitta lådan inför discot och i lådorna låg det snack,godis och läsk. Sedan var det ingång,discot alltså.

Man skulle byta om innan middagen och alla tyckte att jag var söt i svans, så jag hade det.

Sedan eftern en stund gick jag och la mig.


Söndag: Jag vaknade typ någon gång vid åtta att jag var kissnödig, så jag gick upp och klädde på mig och sedan gick jag på toa. Sedan kom jag tillbaka till rummet och borstade håret och sedan var det frukost dax. Efter frukosten var det packnig och städning av rummen och när det var klart så gick vi en liten annulunda (stavning?) tipspromenad. När alla var klara så skulle man rätta varandras. Det var frågor om alla i klassen. Dom som var med typ på fråga ett skulle tävla med varandra, så man skulle helt enkel gissa svaret.

Sedan var det fritid och sedan var det hemgång.   

Av alice - 26 augusti 2012 15:41

Hej! Jag vaknade skit tidigt. Vi åt frukost vid halv tio typ. Sedan så softade vi lite och sedan åkte vi och kollade på bil och sen har jag inte gjort så mkt mer än att packa upp från klassresan.
Berättar om klassresan sen.
Hej då! :)

Presentation


Hej jag heter Alice och jag är 12 år och här kommer jag att blogga om mitt liv.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni att jag ska köpa för mobil??
 Xperia
 Samsung
 Htc
 Iphone
 Ja, vet inte. Kanske nån enkel

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Translate the blog

Gästbloggnig

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards